lördag, januari 01, 2011

Gott Nytt År!

1:365

Så var det 10-tal. Tjejerna ville se fyrverkerierna men när klockan var strax efter 11 hade Isabel somnat under kusin Fs loftsäng. (Hon kom upp igen en gång men somnade igen innan 12.) Sofia höll ut till 23:40 sedan orkade hon inte heller längre. Kusinerna hade då somnat för länge sedan.

Vi hade köpt fina papperslyktor att släppa iväg vid tolv, men det blåste alldeles för mycket så vi får spara dem.

Vi var hos Rickards syster och de bjöd på hummer till förrätt och egenjagad älg och rådjur till huvudrätt. Till det nypotatis och svampsås med egenplockad blomkålssvamp. (Rickards svåger arrenderar jaktmarker i Småland och jagar både hjort, rådjur, älg och vildsvin. En gång fick vi smaka rökt bäver som han skjutit själv.)
Supersmaskigt. (Inte bävern, den var bara ätbar.)

Vi var hemma strax innan halv ett. Vi körde innan fyrverkerierna lagt sig och det var rätt kul att se så mycket över Skåneslätten på väg hem till Malmö.
Vi frestades lite att titta på Jurassic Park på fyran när vi fått tjejerna i säng men lyckades motstå.

Sofia kom tassande vid halv nio i morse och Isabel hade nog sovit ännu längre om hon fått. Hon har antagligen vattkoppor på gång och mår inte alls bra idag. Hon har nog fått lite feber.

Jag har tillbringat dagen vid symaskinen och gjort riktigt mycket saker faktiskt.

Det har blivit en klar ovansida till ett lapptäcke, klar ovansida till en bordslöpare, två tygservetter och med lite tur (och extra energi) blir löparen även ihopsatt med baksida och mellanlägg. Hoppas bara mellanlägget räcker till på längden. Det ser snålt ut.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...