söndag, november 07, 2010

Klart

20101106_d5img010

Så där - klar och redo att användas.

Det hade inte gjort något om jag fick tvättat den innan första användning. Det finns fortfarande ett par kalkerpappersstreck på insidan, men Sofia bad att få ha den imorgon så ...

Idag har vi mest tagit det lugnt efter festligheterna igår. Svärmor hjälpte mig med disken innan kaffet igår så det mesta var undanplockat, men det blir alltid lite extra ju.

Isabel och jag körde enda ärende in till stan idag för att gå på simning, men det var såklart inställt p g a helgen så vi fick köra hem igen. Som tur var hade jag hittat gratis parkering.

Efter en sen lunch var tjejerna lite rastlösa och busade lite väl häftigt så vi tog en kvällspromenad alla fyra. Det var jätteskönt fastän ganska kallt. Vi fick sällskap på vägen av en busig katt som var nog så nyfiken på oss men han gillade inte Sofias glada tjut och hoppade iväg innan vi kom nära nog att klappa honom.

Rickard åker till Tyskland imorgon och är borta hela veckan, och det är bara början. Det blir mycket resande för honom framöver. Bara att bita ihop och gilla läget.

Svärmor och svärfar skall hämta på dagis ett par dagar så jag inte gör slut på flexen helt och hållet.

2 kommentarer:

McArt sa...

so beautiful!

McArt sa...

so beautiful!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...