fredag, januari 09, 2009

Fredag igen

Så var det helg igen. Skönt med lite mjukstart så här efter långledigheten.

Tjejerna har varit på dagis 2 dagar nu (stängt för planeringsdag i onsdags) och var helt slagna ikväll till Bolibompa. Isabel bara satt i soffan utan att hoppa och studsa som hon brukar. Och när Trökig Fredag eller vad han kör med för något nu var slut kvart i 7 gick hon snällt med Rickard och borstade tänderna och sedan upp till läsningen i sängen.
Sen somnade hon inte bums ... 20:30 var hon fortfarande vaken däruppe.

Sofia slocknade meddetsamma hon kom i säng, men så är hon annorlunda med sovandet än Isabel. Vi läste två böcker sedan skakade hon på huvudet när jag sa hon skulle lägga sig, men med lite mild försäkran om att hennes säng var varm och skön så gosade hon snart ner sig under täcket och slocknade som ett ljus.

Isabel ville att vi skulle gå ut imorgon förmiddag. Så skulle hon plocka blommor till mig.
Tanken är fin men det lär bli svårt att hitta blommor att plocka i råkalla januari.

Vi är bortbjudna till en gammal klasskamrat till mig (första gången vi träffas med familjerna) imorgon och skall ordna en blomma eller liknande imorgon förmiddag. Lite helgmat skall inhandlas också. Vi skall ha helstekt kyckling på söndag. Mums.

Har börjat lägga upp recept och listor på vad vi äter här. (Länk finns till höger också). Skall bli kul att se hur mycket vi upprepar oss i matväg egentligen. Borde bli mindre och mindre för jag skrev upp oss som prenumeranter på Middagsfrid idag. Första leveransen blir den 26e januari. Skall bli spännande.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...