fredag, september 19, 2008

Otursvecka

Denna vecka har inte varit så bra för Isabel ....

I måndags ville hon inte gå hem från sin kompis när Pappan kom och hämtade henne. Han var ensam med Sofia och var inte på humör att låta henne få sin vilja igenom när hon skrek och vrålade på honom.
Det slutade med att kompisens pappa fick bära Sofia hem och Pappan fick bära en skrikande, knipande och sprattlande Isabel.

I tisdags när Pappan skulle ta på sig skorna och gå och hämta Isabel från samma kompis ringde det på dörren.
Där stod Isabel med kompisens mamma. Flickorna hade börjat bråka om ett keyboard och en musikspelare (en ville spela egen musik, en ville lyssna på förinspelad) och det hade slutat med knuffar, klösningar, skrik och gråt.

I går när Mamman hämtade flickorna tog det sin lilla tid att komma ifrån dagis (Isabel hade bråkat med en annan kompis under dagen och fröken hade lite tips att komma med) och när de var ute på skolgården såg Mamman att Isabel hade blod runt munnen. Blodet hade inte varit där när Isabel kom ut från matsalen efter mellis.
Efter en snabb undersökning fick de gå in på dagis igen så Isabel kunde skölja munnen och Mamman kunde prata med fröken om vad som hänt.
Det visade sig att Isabel hade hängt över grinden ute på gården och när hon tagit ett kliv ner slagit i hakan och bitit sig i tungan.
Hon hade inte ont och hade inte varit ledsen - antagligen anledningen till att fröken glömde nämna det.

Idag är det fredag - det får bli en lugn hemmakväll med film och popcorn.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...